Klokken 00.30 kunne Gausdal, via presseklienten til Agder politidistrikt, melde om en person som hadde tatt seg inn i en fellesbod og stjelet gjenstander. Dette var i området Grim i Kristiansand.

– En politipatrulje ble sendt til stedet og får kontroll på en kvinne. Det ble funnet stjålet gods, som er tilbakelevert til fornærmede. Mistenkte bortvist fra stedet, og sak opprettes, opplyser Gausdal.

Satt i arrest

Natt til onsdag var det også en person som ble pågrepet, og satt i arresten, etter at hun ble stanset på Hampa i forbindelse med ankomst fra Danmark.

– Det ble pågrepet en kvinne ved ankomst Kristiansand fra Danmark. Hun er utvist fra Norge og nektet innreise, og ble derfor satt i arrest, ifølge operasjonslederen.

– Har du ingen oppdrag fra Grimstad i natt?

– Nei. Det er intet å melde fra din teig i natt. Det nærmeste er boligbrannen i Arendal, svarer operasjonsleder Tom Einar Gausdal til Adressa rett før klokken 6 onsdag morgen.

Operasjonsleder: Politioverbetjent Tom Einar Gausdal ved Agder politidistrikts operasjonssentral. Foto: Arkiv/Frank Johannessen(Agderposten)

Totalskadd

Klokken 2.19 fikk nødetatene melding om brann i en enebolig i Arendal, ikke langt unna Krøgenes. Alt av tilgjengelige ressurser ble dirigert til stedet. Det skal ha vært full fyr i boligen, og to biler på stedet skal ha brent, da politiet og brannvesenet kom til stedet.

– To personer som var i boligen har kommet seg ut. Det var ikke fare for spredning. De to personene ble kjørt legevakten for en sjekk. Huset brant helt ned, og de to bilene er utbrent, kan politioverbetjenten melde.

– Brannårsaken er ukjent, så det vurderes senere å la kriminalteknikere undersøke branntomten. At det sto en elbil og en annen bil utenfor huset, stemmer. Men videre etterforskning får eventuelt avdekke hva som har skjedd, kan operasjonsleder Tom Einar Gausdal berette om brannen. Som det rutinemessig opprettes sak på.