Dette forteller i hvert fall Agder politidistrikt om på X/ Twitter torsdag morgen. De skriver blant annet at det har kommet melding om en metallplate som ligger i kanten av veibanen i området ved Vesterled. Dette skal ifølge politiet være i nærheten av Iglandgarasjene og E18, og Veitrafikksentralen er varslet om forholdet.

Stjålet bil

Onsdag ble en bil meldt stjålet fra Tyholmen P-hus i Arendal. Politiet fikk melding om tyveriet klokka 16.50, og det var en VW Transporter som var stjålet. Politiet skrev at tyveriet hadde skjedd i løpet av siste døgn, og at forholdet anmeldes.

Senere på kvelden kunne politiet oppdatere saken med at bilen var kommet til rette igjen ved Holvika i Grimstad.

Klokka 22.00 onsdag kveld fikk politiet melding om en bøssebærer i Birkenes som utga seg for å være fra en frivillig organisasjon hadde tatt kontakt med noen på en privat adresse.

– Vedkommende ønsket å få oppgitt kontonummeret da de spurte om penger. Ikke oppgi kontonummeret til noen, oppfordrer politiet på X.

Trafikkuhell

Torsdag morgen melder politiet om et trafikkuhell på fylkesvei 420 ved Vestre Nyland i Høvåg i Lillesand.

– En personbil har vært borti autovernet. Det er ikke meldt om personskade. Det er noen trafikale utfordringer på stedet, og politipatruljen er på vei, skrev politiet på X.

Bilberger ble også rekvirert til denne saken.