Det er Agder politidistrikt som melder om dette på X, tidligere Twitter, torsdag morgen. De skriver at natt til torsdag var de i kontakt med en mann ved utested i sentrum av Grimstad. – Har fremstått hissig og truende overfor vektere. Vedkommende bortvises fra sentrum, skriver de på X.

Ifølge operasjonsleder Ronny Aateigen Andersen ved Agder politidistrikt sier han at det dreide som om «ordinære» ordensforstyrrelser, ikke direkte trusler slik han oppfattet det som var blitt meldt inn. Han sier også at første melding om mannen, en mann i 20-årene, kom inn ved halv to tida natt til torsdag. Men så måtte politiet komme tilbake da mannen ikke forsvant fra sentrum.

Trafikkontroll

Utover dette var UP på farten i Lillesand onsdag kveld. De hadde en trafikkontroll i Brattheitunnelen på E18. Resultatet ble at en fører fikk førerkortet beslaglagt, mens en anen fører fikk forenklet forelegg.

Høyeste hastighet ble målt til 179 km/t i 100-sonen.

Politiet i Lillesand måtte også stanse en bil på E18. Der ble føreren anmeldt for å kjøre uten gyldig førerkort. Bileieren ble også anmeldt for å ha overlatt bilen til en som ikke fylte vilkårene for å kjøre bilen.

Kjørte uten gyldig førerkort

I Kristiansand kontrollerte politiet en bil ved Rona. Det viste seg at føreren ikke hadde gyldig førerkort og at det var mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Blodprøve ble derfor sikret.

– Bileier anmeldes for å ha overlatt bil til person som ikke oppfyller vilkår for å føre den, skriver politiet på X.

To hissigpropper bak rattet

Politiet i Kristiansand måtte også rykke ut etter å ha fått melding om at en person skulle ha knust en bilrute og at det hadde vært et sammenstøt mellom to biler i etterkant. Dette skjedde ved området utenfor jernbanestasjonen. Politiet var deretter i kontakt med partene og undersøkte omstendigheten.

I en ny oppdatering skriver de at det fremstår som det har vært en underliggende konflikt mellom de to partene.

– Bilene har kjørt etter hverandre og hatt flere sammenstøt. En mannlig bilfører mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Blodprøve sikres og førerkort er midlertidig beslaglagt, skriver politiet, som også skriver at det opprettes sak på forholdet.