– Det har vært helt stille i Grimstad i natt. Ikke ett oppdrag politiet har tatt hånd om eller rykket ut på. Over hele Agder har det vært lite folk ute i byene, og nærmest helt uvanlig rolig. Jeg vet ikke om de sparer seg til lørdag kveld, eller om de har brukt opp pengene på jul og nyttår, men stille har det vært, forteller operasjonsleder John Repstad.

– Så har vi hatt en patrulje som har vært ute og kjørt i natt. Den kunne melde om glatte strekk enkelte plasser, men heldigvis ingen trafikkulykker, avslutter han.

Hendelser fra politiloggen

Politiet har kun registrert to hendelser i politiloggen natt til lørdag. Et tilfelle av promillekjøring i Kristiansand, og en patrulje fra Kvinesdal som melder om krevende kjøreforhold.

Kristiansand, klokken 23.49: Politiet har stoppet en bil hvor fører ikke innehar gyldig førerkort. Fører mistenkes også for å kjøre i påvirket tilstand. Til legevakt for blodprøve. Politiet oppretter sak.

Klokken 00.38 kunne politiet oppdatere hendelsen: Fører er ikke bileier. Bileier anmeldes for overlatelsesmedvirkning i det bilen er overlatt til en som ikke tilfredsstille kravene til å kjøre bil.

Kvinesdal, klokken 03.06: Politipatruljer i vestre del av Agder (Kvinesdal, Lyngdal mm) melder at det er svært glatte veier – både på E39, Øyesletta og ellers i området. Det meldes om underkjølt regn. Politiet har varslet vegtrafikksentralen. Kjør forsiktig.