Dette kommer fram av loggen til Agder politidistrikt på Twitter. Der skriver de at den første kontrollen, som var en fartskontroll, ble holdt i 90-sonen på E18 ved Sørlandsparken i Kristiansand. Resultatet her ble at tre førere fikk forenklede forelegg. En fører mistet også førerkortet da vedkommende fikk for mange prikker totalt sett etter å ha blitt målt til 118 km/t.

Den neste kontrollen politiet holdt, var på Vesterveien på His i Arendal. Her ble ni biler kontrollert, og en bil ble avskiltet på grunn av manglende forsikring. Ellers ble det ingen reaksjoner fra politiets side på denne kontrollen.

Til slutt var også politiet til stede på Akland ved Risør. Her holdt de på helt til over midnatt, og her ble 22 biler kontrollert. Her ble det opprettet sak i ett forhold etter at politiet mistenkte en kjører for å kjøre i ruspåvirket tilstand.

Utover dette var det stille i politidistriktet bortsett fra en mann i 20-årene som ble bortvist fra sentrum av Kristiansand etter å ha vært et ordensproblem på et utested i Vestre Strandgate.