– Det har vært flere i Arendal som er blitt tatt gjennom natten. Både av UP og av lokal patrulje. Også en her vest ble stoppet, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand, oppsummerer operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikts operasjonssentral fredag morgen.

– Gjennom natten har det ellers ikke vært noen oppdrag i Grimstad. Her føler jeg det jevnt over har vært rimelig stille på nattestid de siste dagene. Og det er jo bra, legger Repstad til.

Operasjonsleder: Politioverbetjent John Repstad. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

Foruten noen løse hunder gjennom natten, som er blitt meldt inn, og en melding om brann som viste seg å være konsens som ble skapt i kulden, er dette noen ordensforstyrrelser i Kristiansand som har preget natten. De tre oppdragene som går på ruskjøring, er:

Kl. 00.40. #Kvinesdal - Egelandsletta. Politiet har stoppet en bil hvor fører mistenkes for å kjøre i ruset tilstand. Til legevakt for blodprøve. Oppretter sak.

Kl. 1.37. #Arendal - Stoa: Politiet har stoppet en bil hvor fører mistenkes for å kjøre i påvirket tilstand. Til legevakta for blodprøve. Oppretter sak.

Kl. 3.51. #Arendal - Stoa. Politiet har stoppet en bil hvor fører ikke har førerkort. Fører framstår ruset og mistenkes for å ha kjørt i ruset tilstand. Til legevakt for blodprøve og det opprettes sak.

Når det tas blodprøve, opprettes det alltid sak, ettersom vedkommende automatisk får status som siktet for kjøring i påvirket tilstand.