Tre oppdrag har operasjonsleder Kleivane meldt om via Twitter gjennom natten. Alle tre har vært i Kristiansand. Ut over dette, er det i 7-tiden 1. juledag, veldig stille.

– Ingen problemer i trafikken så langt. Politiet har i alle fall ikke fått noen meldinger om dette. Ellers har det vært en stille natt, uten noe å melde om fra Grimstad, som kan tvitres, forteller operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane.

Operasjonsleder: Ole Bjørn Kleivane. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

Klokken 1.56 meldte operasjonssentralen om en trafikkulykke på Kystveien i Kristiansand. Bilfører, som er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand og uten førerkort, hadde kjørt av veien og bilen rullet over på siden. Vedkommende var tilsynelatende uskadd, men blir siktet for ruskjøring og kjøring uten lappen.

De to andre oppdragene i natt, har vært av det udramatiske slaget. På en adresse i sentrum av Kristiansand, ble det gitt pålegg om å dempe musikken. Videre var det i 2-tiden samlet rundt 100 biler på Sørlandsparken. En patrulje ble dirigert til stedet, men alt skal ha vært greit.

– Og snøen laver akkurat nå ned, før været skal slå om?

– Det er jo ikke mye som kommer ned. Vi får håpe det går bra utover morgenen og formiddagen, svarer Kleivane.

På E18 ved Spedalenkrysset var det klokken 7.21 bare en varebil å observere. Snøen hadde begynt å legge seg på av- og påkjøringsrampene langs motortrafikkveien. Og på sideveier, var det flere steder glatt der et snølag lå oppå isen.