Dette er status hos Agder politidistrikt søndag morgen. Natten startet med å bortvise en mann fra sentrum av Kristiansand etter at vedkommende oppførte seg ufint mot vakter på et utested.

I Vennesla ble en mann brakt inn til arresten i forbindelse med ordensforstyrrelse på en privat adresse.

Bråk på utested

Kort tid etter ble enda en mann bortvist fra sentrum av Kristiansand etter å ha vært involvert i bråk ved et spisested. Vedkommende valgte imidlertid å ikke følge opp dette pålegget, og ble i stedet brakt inn til arresten.

– Forholdet anmeldes, skriver politiet på Twitter.

Kort tid etter dette ble enda en mann, den tredje for natta, bortvist fra sentrum av Kristiansand etter å ha laget bråk på et utested.

Samme skjebne fikk en mann i Arendal også etter at han ble bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i et slagsmål.

Trafikkulykke

Politiet i Kristiansand fikk også melding om en trafikkulykke i løpet av natta. Den hadde skjedd i Slettheiveien, og nødetatene reiste ut til stedet etter melding om trafikkulykka.

– Enslig kjøretøy har kjørt av veien. To personer er i bilen. Begge disse er ute og oppegående, skrev politiet først på Twitter.

Deretter kunne de oppdatere med at begge var tilsett av helse på stedet.

– Fører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Tas med til legevakt for nødvendige prøver. Førerkortet beslaglegges og sak opprettes, ble enden på visa her.

Etter en stund ble enda en mann, en beruset mann, bortvist fra sentrum av Kristiansand for resten av natta etter å ha oppført seg ufint mot andre personer.

Slagsmål

Etter dette ble tre menn bortvist fra sentrum av Kristiansand for resten av natta etter å ha vært involvert i et slagsmål. Til sammen åtte personer var dermed blitt bortvist fra ulike byer i løpet av denne natta.

Politiet i Kristiansand fikk i løpet av natta også melding om ei knust rute i en frisørsalong.

– Eier varslet og politiet oppretter sak på skadeverket, står det på Twitter.

Natta endte med at en politipatrulje i Arendal måtte gi pålegg om å dempe høy musikk på en privat adresse.