Dette viser i hvert fall politiloggen fra Agder politidistrikt. Den viser også at det ikke har vært noen meldinger fra Grimstad.

I den første meldingen som kom fra politiet klokka 22.58 torsdag kveld viste at UP hadde hatt fartskontroll i 100-sona på E18 ved Gåsedalen i Lillesand. Resultatet ble at de skrev ut 9 forenklede forelegg for for høy fart. Høyeste målte hastighet var 134 km/t.

Støyete bygningsarbeid

Klokka 23.55 kunne så operasjonsleder Tom Einar Gausdal fortelle at politiet hadde vært på en privat adresse på Monehei i Arendal. Der hadde de nemlig fått melding om at det ble drevet bygningsarbeid med støyende verktøy.

- Gitt pålegg om å avslutte for natta, skriver operasjonsleder Gausdal.

Truet politiet

Litt senere på natta, klokka 01.31, måtte politiet så rykke ut til en privat adresse i Blødekjær i Arendal etter melding om ordensforstyrrelse. Ved politiets ankomst er det en kvinne på stedet som ikke er ønsket.

- Men kvinnen nektet å forlate stedet og fremsatte trusler og utøvde vold mot politiet. Hun ble derfor pågrepet og satt i arrest. Anmeldes også, skriver operasjonsleder Tom Einar Gausdal.

Enda litt senere på natta måte politiet og brannvesenet rykke ut til Langenes i Søgne etter melding om brann i et lite drivhus.

- Ved nødetatenes ankomst er brannen slukket av beboer selv ved bruk av hageslange, skriver operasjonsleder Tom Einar Gausdal.

Trafikkulykke

Og så til slutt, klokka 04.43, får politiet melding om en trafikkulykke på Torridalsveien i Kristiansand.

Det viser seg at det er en bil og en person som er involvert i ulykken. Føreren er bevisst, men det er på dette tidspunktet ukjent skadeomfang.

I en litt senere oppdatering skriver operasjonslederen at føreren av bilen er frigjort etter at dørene ikke lot seg åpne. Vedkommende kjøres så til sykehuset.