Ved 17-tiden fikk Adressa tips om politiaktiviteter utenfor sentrum. Det viste seg å være et bistandsoppdrag som var helserelatert. Rett etterpå rykket patruljen ut på meldingen om en trafikkulykke på Hesnesveien.

Kort tid etter startet Utrykningspolitiet på en laserkontroll på fv. 420 mellom Vik og Fevik. Her ble det loggført flere fartsovertredelser i 50-sonen for kontrollen var avsluttet klokken 19.

Operasjonsleder: Eyvind Formo. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

– Politiet fikk melding klokken 19.50 om at en bil hadde kommet utenfor veiskulderen, og kjørt ut på et jorde. Mens bilfører selv oppsøkte legevakten, ordnet bileier med bergingsbil, forteller operasjonsleder Eyvind Formo ved Agder politidistrikts operasjonssentral.

– Det framstod ikke som her var noen personskader, så politiet oppretter ikke sak på hendelsen. Bonden er for øvrig varslet om at det er kjørt ned noen staur langs kanten av jordet, sier Formo videre.

Rett etter klokken 19, kunne operasjonsleder Eyvind Formo fortelle at Utrykningspolitiet hadde avsluttet sin fartskontroll på fv. 420, ikke langt unna Fevik.

– Resultatet ble syv forenklede forelegg for fart, der høyeste målte fart var 63 km/t i skiltet 50-sone, kan operasjonslederen melde fra kontrollen.

Høyeste måling gir 5.300 kroner i bot samt to prikker på førerkortet.