Uværet herjer i distriktet, og det er ikke bare trær som får unngjelde. I Havgløttveien tok vinden tak i takplatene på et hus og rev dem av så de fløy gjennom lufta.

– Jeg hørte bare et smell i veggen i natt, forteller en nabo.

Fortsatt står løse plater og blafrer i vinden på taket, så naboen har en klar oppfordring til folk som beveger seg utendørs i området.

– Pass på, for det er farlig å gå her, sier han, og sikter til at det kan være svært risikabelt om en slik plate skulle løsne og fare med vinden igjen.

Like ved huset går en mye brukt snarvei ned til Skjærgårdsveien.

Huseier orientert

Adressa har vært i kontakt med eieren av huset hvor store deler av taket er borte. Vedkommende er klar over saken, men bor ikke selv fast i Grimstad og er derfor ikke til stede ved huset for å kunne gjøre tiltak.

Ifølge huseieren er det vurdert som for farlig å bevege seg opp på taket for å sikre det ytterligere før vinden løyer, men at dette vil bli gjort så snart det er mulig.

Snarvei: Den grusede stien ved siden av huset er mye brukt av fotgjengere, men naboer advarer om at dette kan være farlig ettersom takplater kan løsne fra huset. Foto: Martin Haugen