Det var rundt 22.15-tiden fredag kveld at Agder politidistrikt fikk inn melding om brann på en terrasse i Grimstad. Både politi og brannvesen rykket ut til stedet, og det viste seg da at beboeren på den private adressen hadde lagt steinheller på terrassen i den hensikt å lage et bål. Dette skulle så brukes til å varme opp mat.

Slik gikk det dessverre ikke. I stedet ble det en brann på terrassen.

Ifølge politiet på X fikk brannvesenet etter hvert slukket brannen. Mens politiet opprettet sak på forholdet.

Pågrepet etter slagsmål

Utover dette har det bare vært hendelser fra Kristiansand, i hvert fall ifølge politiloggen til Agder politidistrikt på X. Det startet like over midnatt. Da ble en person pågrepet etter et slagsmål i Markens gate. Vedkommende ble siktet for kroppskrenkelse, og kjørt til arresten. Deretter ble det opprettet sak på forholdet, skriver politiet på X.

Ikke lenge etterpå ble enda en person innbrakt til politiet, denne gang fra et utested i sentrum. Dette etter å ha vært kranglete og fysisk utagerende mot vektere.

– Vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver politiet på X.

En liten halvtime senere ble en person bortvist fra sentrum av Kristiansand for resten av natta etter å ha oppført seg truende mot vektere på et utested.

Pågående innbrudd

Klokka 02.30 fikk politiet melding om et pågående innbrudd på en byggeplass i Kvadraturen som de rykket ut til. Politiet kom til stedet med flere patruljer, og startet straks å søke etter gjerningspersonen.

Etter en stund fant de vedkommende, og personen ble i første omgang kjørt inn til arresten.

Klokka 03.10 stanset UP en bil i Vågsbygd der fører var mistenkt for ruskjøring.

Politiet sikret seg blodprøve, og deretter ble det opprettet en sak på forholdet.