– Det har vært veldig stille i Grimstad natt til søndag. Vi hadde to patruljer som holdt seg i byen, kjørte rundt, pratet med folk og forebygget, det kan kanskje ha sørget for en rolig natt, forteller operasjonsleder John Repstad.

– Været var fint, og sånn sett hadde vi forventet det skulle være flere folk ute. Det gjaldt egentlig alle byene, men i Kristiansand og Arendal måtte politiet hjelpe til på en rekke hendelser. Vi hadde flere patruljer i Kristiansand, hvor det utover natten var litt dårlig stemning, opplyser han.

– Så har vi ikke fått inn én melding om glatte veier, verken fra patrulje eller andre. Ingen trafikkuhell i Agder i natt, noe som er veldig fint, og nesten litt rart med tanke på temperaturskiftet, avslutter Repstad.

Hendelser fra politiloggen

Kristiansand, kl. 00.12: En person bortvises fra sentrum etter å ha tatt seg inn på utested med en annen persons legitimasjon. Vektere på utestedet varslet politiet om forholdet.

Kristiansand, kl. 00.16: En person bortvises fra sentrum etter å ha vært i konflikt med andre gjester på utested.

Arendal, kl. 01.02: En beruset person bortvises fra sentrum etter å ha vært ufin mot gjester og vakter inne på utested.

Arendal, kl. 02.12: To personer bortvises fra sentrum etter å ha kranglet og forstyrret ro og orden med sin væremåte.

Kristiansand, kl. 02.14: En person er pågrepet og innsatt i arrest etter å ha slått til en vakt på utested. Personen er ikke skadet men har anmeldt forholdet. Politiet oppretter sak.

Kristiansand, kl. 04.04: En person bortvises fra sentrum etter å ha vært i klammeri med flere andre personer. Den bortviste blir av politipatruljen betegnet som en "kranglefant" og årsaken til den dårlige stemningen.

Arendal, kl. 04.16: Politiet påtraff person som framviste et våpen. Personen ble pågrepet. Våpenet er replika/ eldre plombert våpen. Personen anmeldes for brudd på våpenloven.

Lillesand, kl. 05.06: To personer har kranglet og sloss noe på stedet. Den ene personen har blitt slått i ansiktet og det er mulig at nesebeinet er knekt. Til legevakt for undersøkelse. Politiet i kontakt med begge parter og oppretter sak.