Dette viser politiloggen fra Agder politidistrikt på X. Der går det fram at den første episoden startet ved på fylkesvei 420 ved Vallesverdveien øst for Kristiansand torsdag kveld klokka 21.13. Da fikk nemlig politiet melding om et vogntog som hadde fått problemer øst for Sørlandsparken. På dette tidspunktet skulle det være redusert fremkommelighet på stedet.

Varebil i brann

Så, rundt 50 minutter senere, kom det melding om enda et kjøretøy som hadde fått problemer på bortimot det samme stedet. Også denne gangen dreide det seg om en bil som hadde fått problemer på fylkesvei 420 Vallesverdveien øst for Sørlandsparken i Kristiansand. Men denne gangen var det en varebil som hadde fått problemer. Meldingen inn til politiet gikk ut på at det var brann i varebilen, men at personen i bilen hadde gått ut av den. Både brannvesen og politiet reiste ut til stedet.

I en ny oppdatering skriver de at brannvesenet jobber med å slukke brannen.

– Bilfører har kjent en lukt i bilen før han stoppet og oppdaget brann i bilen, skriver de også på X.

Etter en stund kunne politiet så melde at brannen var slukket.

– Bilen er totalskadd. Eier sørger selv for berging av bilen. Politiet er ferdige på stedet og det opprettes sak på forholdet, avslutter de saken med.

Enda et problem

Men problemene på veiene var langt ifra over med dette. For samtidig som politiet hadde fått melding om bilbrannen på Vallesverdveien, hadde de også fått inn melding om et annet vogntog som hadde problemer på fylkesvei 403 sør for Skaiå i Iveland. Her ble det også redusert framkommelighet etter episoden.

– Vegtrafikksentralen varslet. Politiet rykker ikke ut til denne pr. nå, skrev de på X.

Og bare 25 minutter etter denne siste hendelsen i Iveland, fikk politiet melding om enda et vogntog som hadde problemer denne kvelden. Denne gangen gjaldt det et vogntog på 461 Brådlandsveien i Lyngdal.

– Veien skal være stengt pr. nå på stedet. Vegtrafikksentralen er varslet, skrev de.

Fikk sleng på påkjøringsrampe

Men veiproblemene var fortsatt ikke over i Agder for denne gang. For ved totiden natt til fredag måtte politiet rykke ut etter melding om et trafikkuhell på E18 ved Håneskrysset i Kristiansand. Her var det én bil som var involvert i vestgående retning. Det var på dette tidspunktet ikke meldt om noen personskader.

I denne siste saken viste det seg at føreren var en mann i 30-årene som ble tatt med til legevakta for en sjekk.

– Bilen har fått sleng i forbindelse med påkjøringsfeltet til E18. Har så truffet autovernet. Politiet oppretter sak, skriver de på X.

Og til slutt, en mann i 20-årene ble i løpet av natta også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort i sentrum av Farsund. Her var det også mistanke om rus, skriver politiet på X.