Dyvik forteller at han ikke har fått tid til å informere alle som bør vite om det, ikke minst på våre lokale bo- og omsorgshjem, om sendingene.

Torsdagens Julenattinéen kommer i romjulen mens den andre av dagens to julegudstjenester i Fjære kirke kommer på tidlig ettermiddag.

Aktiv: Knut A. Dyvik har filmen mange arrangementer lokalt de siste årene. Her fra årets minnemarkeringen på Dyviks plass 8. mai. På benken sitter Hans Jakob Kløvsstad (Grimstad Forsvarsforening), fungerende ordfører Lene Langemyr (FrP), Arild Ståhl og Kristian Senumstad. Foto: Baard Larsen

Julaften

– Gudstjenesten kl 15.30 fra Fjære Kirke Julaften vil bli strømmet i samarbeid med kirken i Grimstad. Dette er for at de mange som ikke har mulighet til å være tilstede i kirken i Grimstad/Fjære skal ha mulighet til å likevel få være tilstede om enn bare digitalt. Gudstjenesten vil etterpå også bli liggende tilgjengelig for å se som opptak frem til og med nyttårsaften, forteller Dyvik til Adressa.

Gudstjenesten vil kunne sees på denne nettsiden fra ca. kl 15.30. Den første julegudstjenesten i Fjære kirke er klokken 14. Adressa vil være tilstede under markeringen på starten av julehøytiden.

Romjulen: Også Julenattinéen 2022 kan du se på nett i løpet av høytiden. Foto: Knut A. Dyvik

Ukraina

– Julenattinéen 2022 torsdag kveld ble også foreviget med samme formål, og opptaket fra konserten vil bli strømmet to ganger kommende uke, henholdsvis 29. og 30. desember. Begge dager kl 1930. På denne måten kan også alle de som ikke hadde anledning til å komme få oppleve den flotte konserten, legger han til.

– Spesielt er det meningen at våre eldre beboere ved Grimstads bo- og omsorgssentre skal få mulighet til å oppleve dette. Det vil koste litt å se disse sendingene, og folk oppfordres til å gi litt ekstra også, for inntektene fra dette vil i sin helhet også gå til Frelsesarmeens arbeid i Ukraina hvor behovene for hjelp nå er enorme. Mer informasjon om sendingene og hvor de kan sees kommer senere, forteller Knut A. Dyvik.