Operasjonsleder ved politiets operasjonssentral i Agder, John Repstad, sier at natt til lørdag har vært grei for politiet, men at det har vært en del hendelser hovedsakelig knyttet til uteliv.

– Det har stort sett vært greit, men litt knuffing på utesteder. Flere personer er bortvist, men det har ikke vært voldshendelser av alvorlig karakter. Ellers ble en person besluttet pågrepet etter grove trusler mot flere polititjenestepersoner, sier han.

Dette skjedde på et utested i Arendal. De fleste hendelsene fant sted i Kristiansand, men det har også vært noen oppdrag i Tvedestrand. I Grimstad har det vært stille.

– Vi har hatt patruljer og kjørt aktivt der, men det er ingenting å melde fra Grimstad. Det fremstår som at det har vært stille og rolig, sier operasjonsleder John Repstad.

Skadeverk

På morgenkvisten ble det meldt om skadeverk på et sykkelskur i Nodeland sentrum i Sogndalen.

– Det kom nettopp inn en melding om to unge gutter som har knust ruter i et sykkelskur ved Nodeland togstasjon. Dette gjorde de med hammer. Vi har avhørt vitner, men ikke funnet gjerningspersonene. Sak opprettes, informerer operasjonsleder Repstad.

Tok seg inn på privat adresse

På Gimlekollen i Kristiansand tok en person seg inn på privat adresse uten at vedkommende var velkommen. Politiet kom til stedet og fjernet personen som ble bortvist.

Fyrverkeri

Det ble meldt om fyrverkeri og brann i en søppeldunk på Lund i Kristiansand. Politiet kjørte i området uten å finne aktuelle personer.