Det kraftige nedbøren skaper store problemer i regionen. Aller verst er det nok i østre deler av Aust-Agder der E18 er stengt mellom Arendal og Kragerø.

Se oppdaterte veimeldinger her for hele fylket, også Grimstad.

Veitrafikksentralen melder at fylkesvei 31 mellom Reddal og Nygrenda er stengt.

Har du bilder av flom, oversvømmelse eller annet som viser konsekvenser av det kraftige regnværet, send gjerne til oss på e-post red@gat.no eller Facebook-siden til Grimstad Adressetidende.

Også på Birkelandsveien, fylkesvei 251, mellom Grøsle kleiver og kommunegrensa mot Birkenes, er det problemer. Spesielt ved Valborgland.

Vidar Syøland og kona Berit har en høy firehjulstrekker og tok sjansen på å passere Valborgland. - Men vannet stiger raskt, og jeg vil fraråde folk å bruke veien. Foto: Svein Per Hardeberg

Vidar Søyland og kona Berit klarte så vidt å passere der etter å ha vært på småbruket Søyland tidligere søndag ettermiddag.

- Vi har en høy bil med god klaring, så vi tok sjansen på å kjøre gjennom. Det ligger 20-30 centimeter med vann over en 100 meters strekning. Men vannet stiger ganske raskt, og jeg vil fraråde å bruke denne veien nå. Dersom dette regnet fortsetter utover kvelden og natt til mandag, kan det bli dramatisk flere steder i kommunen, sier Vidar Søyland.

Han tilføyer at det lå vann over Birkelandsveien flere steder mellom Valborgland og småbruket Søyland.