– Vi har ikke fått inn noen meldinger om noe spesielt fra Grimstad natt til lørdag. Der har det vært stille og rolig. Vi har heller ikke fått inn noen spesielle meldinger om uhell eller problemer i trafikken knyttet til snøfallet fredag ettermiddag og kveld, forteller operasjonsleder Linn Andresen ved Agder politidistrikt til Adressa lørdag morgen.

Det politiet i Agder har å melde om oppdrag startet i Kristiansand fredag kveld. Der hadde UP en fartskontroll i 60-sonen på E18 ved Vesterveien. Her ble resultatet at ni bilførere fikk forenklede forelegg. To bilførere fikk førerkortet beslaglagt og vil bli anmeldt. Den ene grunnet for mange prikker, den andre for å ha blitt målt til 92 km/t, ifølge Agder politidistrikt på Twitter.

Litt senere på kvelden fikk så politiet melding om et trafikkuhell på riksvei 9 ved Evjemoen. Der hadde en bil kjørt av veien og hadde truffet et trafikkskilt. Nødetatene reiste ut til stedet, og det ble ikke meldt om alvorlig personskade.

Det viste seg senere at bilføreren hadde kjørt ut av veien for å unngå å kjøre på elg i veibanen. Involverte personer ble sjekket av ambulansen og kjørt hjem. Politiet følger så opp saken senere.

I Arendal fikk politiet natt til lørdag melding om en beruset og kranglete gjest ved et utested i sentrum. Mannen ble så bortvist fra sentrum for resten av natta.

Røykutvikling fra bofellesskap

Litt senere i Kristiansand fikk så politiet melding om røykutvikling i et bofellesskap på Strømme.

– Beboere skal være ute av leiligheten, og nødetatene er på vei til stedet, skrev politiet først på Twitter.

Deretter oppdaterte de meldingen med at brannen var slukket og at røykdykkere hadde søkt gjennom boligen.

– Totalt seks beboere er evakuert. Beboer i den aktuelle leiligheten får videre tilsyn av helsevesenet. Øvrige beboere er tilbake i sine leiligheter, skrev politiet til slutt.

Truende og aggressiv gjest

Senere fikk politiet i Arendal melding om en aggressiv og truende mannsperson ved et utested i sentrum.

– Han ble nektet adgang på utestedet og fremsatte trusler ovenfor ansatte og vektere. Han ble derfor besluttet pågrepet og kjørt i arresten, skriver politiet på Twitter.

Den siste meldingen på politiets logg natt til lørdag var også fra Kristiansand. Der ble en person kontrollert i Markensgate på grunn av ordensforstyrrelse og ble deretter bortvist fra sentrum.

Han nektet så å etterkomme dette pålegget, og ble i stedet kjørt i arresten for å ikke følge politiets pålegg samt å forulempe offentlig tjenestemann.