– Det har noen oppdrag totalt sett. Men Grimstad har det ikke skjedd så mye i. Faktisk er det ikke noe å melde om fra loggen, forteller Eide til GAT i det klokken bikker 0600 en lørdag morgen.

– Nå har jeg sett for de siste 24 timer, og det er ikke noe å melde om fra ditt distrikt. Så folk har nok oppført seg i Grimstad, legger operasjonslederen til.

Her er det som gjennom natten er loggført i presseklienten til Agder politidistrikt:

Arendal: Kl. 2349, beruset mann innbringes til arresten. Oppførte seg dårlig på et utested i sentrum, og ble kontrollert av patrulje. Anmeldes for ordensforstyrrelse og forulemping av politi.

Arendal: Kl. 2341, beruset mann bortvises fra Arendal sentrum til klokken 0800. Oppførte seg dårlig på et utested. En annen mann kjøres legevakt av patruljen pga. beruselse. Oppdatering klokken 00:42: Mannen som ble bortvist av politiet ble påtruffet i sentrum av patrulje. Innbringes til arresten og anmeldes for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

Operasjonsleder: Politioverbetjent Audun Eide ved Agder politidistrikts operasjonssentral. Foto: Arkiv/Frank Johannessen (Agderposten)

Arendal: Kl. 0030, beruset mann bortvises fra Arendal sentrum til klokken 0800. Oppførte seg dårlig på et utested, nektet å høre på vektere. Oppdatering kl. 0054: Mannen som ble bortvist av politiet ble påtruffet av patrulje i sentrum. Innbringes til arresten og anmeldes for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

Mandal: Kl. 0026, beruset mann bortvises fra Mandal sentrum til klokken 0800. Nektet å forlate et utested, og skapte mye uro for de ansatte.

Hovden: Kl. 0051, melding om utagerende person på utested. Patrulje er på stedet og har kontroll på vedkommende. Ikke meldt om personskade. Oppdatering kl. 01.31: Beruset mann bortvises fra utestedet i 48 timer og anmeldes for ordensforstyrrelse. Skal ha blitt aggressiv mot vekter på stedet, og var også aggressiv mot politiet.

Arendal: Kl. 0213, beruset mann bortvises fra sentrum til klokken 0800. Skal ha "leke slåss" med en person som endte i bakken, og var ufin mot patruljen når de tok kontakt.

Lindesnes: Kl. 0310, melding om mindre trafikkuhell mellom to biler på Marnarveien ved Lindland. Det meldes om slagsmål mellom flere personer på stedet. Politi og ambulanse er på vei til stedet. Oppdatering kl. 04.15: To personer er kjørt til legevakt med ambulanse. En mann er pågrepet og blir kjørt til arresten. Det har vært flere personer involvert i slagsmålet, patruljer er på stedet og gjør flere undersøkelser.