Det har vært en travel natt for politiet i Agder natt til søndag, og nok av oppdrag de har måttet ta seg av. I Grimstad var det ikke så mye, men der ble en person innbrakt til arresten i løpet av natta ettersom vedkommende nektet å oppgi personalia i forbindelse med en sak.

Bil kjørte ut av veien

Utover det har de andre hendelsene skjedd andre steder i politidistriktet. For eksempel i Kristiansand. Der fikk politiet lørdag kveld melding om en bil som hadde kjørt ut av veien på E18 ved Rona. Det var en person i bilen, og vedkommende sa seg selv uskadd og ute av bilen. Det var svært glatt på stedet da ulykken inntraff, og politiet rykket ut.

I Arendal ble en elg påkjørt ved i Jernbaneveien. Elgen stakk likevel til skogs etter møtet med bilen, som fikk materielle skader, men ingen personskader.

I Kristiansand ble en mann bortvist fra Kvadraturen for resten av natta etter å ha vært aggressiv og kranglete med en dørvakt.

Det gikk imidlertid ikke lang tid før en ny mann fikk samme skjebne denne lørdagskvelden. Han ble også bortvist fra sentrum for resten av natta etter å ha laget bråk inne på et utested.

Enda en bil i grøfta

Litt senere på natta fikk politiet melding om en bil som sto i grøfta med nødblinken på ved riksvei 9 i Vennesla. Det var ingen personer i eller ved bilen, og politiet rykket derfor ut og tok med seg en hundepatrulje.

Etter at patruljen var kommet fram, fant de fortsatt ingen personer på stedet. Det var kun mindre skader på bilen, og politiet bestilte bilberger.

Etter å ha sendt hundene ut for å lette etter personer her, fant de etter sporsøk en mann som kan knyttes til bilen.

– Mistanke om kjøring i påvirket tilstand, og blir fremstilt for utvidet prøve. Det opprettes også sak, konkluderer politiet etter hvert med på X.

I Arendal ble en mann bortvist fra sentrum for resten av natta etter å ha dyttet til en vekter. Det ble imidlertid ingen som ble skadet som følge av dette, og det ble heller ingen anmeldelse.

Pågrepet for trusler

En person ble i løpet av natta pågrepet for trusler i Lillesand.

– Vedkommende truet andre gjester på en restaurant. Det ble tatt avhør av de fornærmede, og opprettet sak, skriver politiet på X.

I Kristiansand ble to nye menn innbrakt til arresten i løpet av natta. Den første ble innbrakt og anmeldt etter å ha forsøkt og angripe en vekter. Det var ingen som ble skadet som følge av dette.

Den andre mannen ble satt i arresten for å ikke etterkomme pålegg gitt av politiet. Også her vanket det en anmeldelse i etterkant.

En tredje mann ble bortvist for til neste formiddag, søndag formiddag, for å ha blandet seg i politiets arbeid i Kristiansand.

Brann i enebolig

I Vennesla måtte nødetatene natt til søndag rykke ut etter melding om brann i en enebolig. Ifølge politiet var det trolig ikke folk i huset, og de jobbet derfor med å komme i kontakt med huseier.

Det viste seg etter hvert at det ikke var noen personer som var registrert som boende på adressen i Jeppestølveien.

– Naboer opplyser at det ikke skal bo personer i huset, og det er heller ikke spor i snøen som tilsier at det har vært personer der den siste tiden. Vi har foreløpig ikke fått kontakt med huseier, skriver politiet på X.

Etter en stund fant politiet ut at de kunne avslutte på stedet, mens brannvesenet ble igjen for å drive etterslukking.

– Vi oppretter sak, skriver politiet på X.

Enda en brann

Også i Kristiansand brant det i løpet av natta. I det natt ble til tidlig dag rykket nødetatene ut til Hamresanden der de hadde fått melding om en bygningsbrann.

– Det skal ha vært åpne flammer, men melder hadde fått slukket disse selv. Det er en del røyk i boligen, og alle beboere er ute av huset, lyder det i den første meldingen fra politiet.

Da alle nødetatene var kommet fram på stedet, var det ingen flammer eller røyk i boligen. Ambulansen sjekket beboerne for skader.

Etter å ha blitt ferdige på stedet, kjørte en av beboerne selv til legevakten for sjekk etter å ha pustet inn noe røyk.

– Branntilløpet er begrenset til kun et lite rom i huset. Vi oppretter sak, skriver politiet til slutt.