Det var i 2-tiden natt til onsdag at politipatruljen meldte inn om hendelsen i Grimstad, som er ferdig loggført klokken 2.58 ved operasjonssentralen.

– En person har brutt seg inn i konteiner med brukte hvitevarer. Det er skade på konteiner. Personen er i besittelse av kniv og noe narkotika. Personen er besluttet pågrepet og innsettes i arresten, står det i politiloggen.

– Mannen som ble pågrepet ved Power Odden, må vel sies å være en kjenning av dere?

– Det stemmer at det er snakk om en mann i 50-årene, som er kjent av politiet fra før av. Noe som er grunnen til at vakthavende politijurist begjærte pågripelse av vedkommende, svarer operasjonsleder Repstad.

– Nå var det en konteiner med brukte hvitevarer, som tilhører Power Odden, som mannen brøt seg inn i. Så langt ser det ut til å være skader på konteineren, og ikke noe mer. Hvorfor han brøt seg inn i en denne, hvor det er kasserte varer, vet vi ikke, legger politioverbetjenten til.

Operasjonsleder: Politioverbetjent John Repstad ved Agder politidistrikts operasjonssentral. Foto: Arkiv/Frank Johannessen (Agderposten)

– Ellers ser jeg at det er glatte veier flere steder?

– Ja. Det har vært et par telefoner om biler som har kjørt av veien, eller havnet på taket, gjennom natten. Ingen meldinger så langt fra Grimstad som går på dette, men en i 5-tiden ved Tveide, sør for Birkeland retning Lillesand, sier Repstad.

– Her kunne vitnet i bilen bak, fortelle at plutselig forsvant bilen foran av veien og havnet på taket. Tross piggdekk, så var det glatt. Jeg vil minne om at det fortsatt er kaldt i bakken, så glatt kan det bli selv om det ikke er minusgrader ute. Og slik har vi det jo av og til på Sørlandet, avslutter operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikts operasjonssentral onsdag morgen.