Grimstad, klokken 23.32: Melding om slagsmål utenfor utested i sentrum. Da politiet ankom var partene gått hver til sitt. Ingen personskade.

Grimstad, Klomreheia, klokken 01.22: Vi har vært på privat adresse etter melding om høylytt fest. Ved vår ankomst var det helt stille på stedet og ingen personer, skriver politiet i politiloggen.

Kranglet med vakter og politi

Det var ikke bare i Grimstad politiet at måtte bistå i nattetimene.

Kristiansand sentrum, klokken 23.39: Det har vært en mindre voldshendelse på torvet i Kristiansand. En person er slått. Politiet i kontakt med fornærmede og oppretter sak.

Kristiansand, Kvadraturen, klokken 01.47: Mann innbrakt til arrest for ordensforstyrrelse. Forsøkte å slå til person inne på utested, kranglet med vakter og politi.

Kristiansand, Kvadraturen, klokken 02.03: Politipatrulje stanser bil der fører er påvirket. Sikret nødvendige prøver, beslag av førerkort. Sak opprettes.

Kristiansand, Kvadraturen, klokken 02.17: Melding om en mann som slåss med vektere på et arrangement. Ved vår ankomst har mannen stukket fra stedet, søkt etter, men ikke funnet. Ikke alvorlig skade på vektere. Vi oppretter sak.

Arendal sentrum, klokken 02.34: Mann innbrakt til arresten, anmeldes for ordensforstyrrelse. Kranglet med annen gjest inne på utested, kastet ut derfra. Nektet å oppgi personalia til politiet, og forsøkte å løpe fra patruljen.