Før vaktbyttet nær midnatt, kunne operasjonsleder ved Agder politidistrikts operasjonssentral, politioverbetjent Eyvind Formo, melde via presseklienten om en bil i grøfta.

– Lindesnes kl. 2156. Melding om trafikkuhell på FV4228 Tregdeveien. En bil skal ha kjørt ut av veien. Ikke meldt om personskade pr. nå. Politiet og ambulanse på vei til stedet, lød meldingen kl. 22.14.

– Bilfører har kjørt ut i grøften. Ikke mistanke om rus. Bilberger er varslet, kunne Formo oppdatere med en halv time senere.

Operasjonsleder: Politioverbetjent Linn Andresen. Foto: Arkiv

Ett minutt før midnatt kan operasjonsleder Linn Andresen, som har overtatt etter Formo, melde om uro i Kristiansand.

– Melding om slagsmål utenfor utested i Tollbodgata. Politiet er på stedet og i kontakt med tre personer. Det skal ikke være alvorlig skade på person, rapporterte Andresen i presseklienten.

– To personer er besluttet pågrepet og blir kjørt arrest. Den tredje personen blir kjørt inn for å avgi forklaring. Politiet oppretter sak på forholdet, står det å lese i operasjonsloggen.

– Jevnt over en stille og veldig rolig natt. Ikke noe å melde bortsett fra et par mindre, trivielle ting, kan operasjonsleder Linn Andresen ved Agder politidistrikts operasjonssentral fortelle til Adressa klokken 5.57 tirsdag morgen.