– Vi fikk melding fra en person, om at det var funnet flere dekk på felg, i Frivoldveien. Det er snakk om tre hjul til Tesla, og to andre hjul, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikts operasjonssentral, politioverbetjent Knut Bø Odde, til GAT.

– Politiet har ikke prioritert å reise ut på dette, men melder har tatt vare på hjulene. Vi håper at det kan være mulig å finne eierne av disse, ved å legge ut meldingen i presseklienten, sier Odde videre.

Tesla: Tre av dekkene med felger, er til en Tesla. Foto: Baard Larsen

– Nå er det jo sikkert noen som er på påskeferie, og vi vet ikke hvor hjulene kommer fra. Men skulle noen savne dette, så kan de kontakte politiet på 02800. Dekk med felg til Tesla vil jeg tro koster en del, avslutter operasjonslederen.

Vedkommende som fant hjulene, forteller til GAT at hjulene ble funnet innerst i Frivoldveien, der stien opp til Bieheia går. Det ene av de to hjulene, til ukjent bilmodell, har punktert dekk. Det kan være at alle fem hjulene er til en Tesla, men dette er ukjent.

Ukjent: Hva slags type bil disse har stått på, vites ikke. Foto: Baard Larsen

– Jeg går ofte tur i dette området, men kan ikke si sikkert når de har havnet der. Da jeg fant dem i formiddag, kontaktet jeg politiet og tok med hjulene etter avtale med politiet, opplyser melder.

Torsdag ettermiddag kan operasjonsleder Tom Einar Gausdal fortelle at eieren av hjulene har tatt kontakt med politiet, og er satt i forbindelse med melder. Hjulene skal ha blitt stjålet fra Bieheia for tre-fire uker siden, men fornærmede hadde ikke anmeldt tyveriet. Tyveriofferet takker for hjelpen.