Natt til lørdag ble svært rolig for politiet i Grimstad, men lørdag kveld og natt til søndag fikk de litt mer å gjøre.

Første oppføring i loggen er klokken 23.30, og dreier seg om at en mann i 30-årene valgte å kaste et klesplagg på politiet. Han ble dermed bortvist fra sentrum til søndag morgen klokken 9

Bortvist

– Han kastet en skjorte på patruljen og fikk som premie å gå hjem og bli hjemme, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal.

– Tok han av seg sin egen skjorte og kastet den?

– Det står det ikke noe om, det står bare at han hadde en skjorte som han kastet, sier Gausdal, som erkjenner at det hører til sjeldenhetene at folk kaster klær på politiet.

Også et kvarters tid over midnatt ble en person bortvist fra byen etter krangel med dørverter på et utested. Dette var snakk om en ung kvinne.

Uvanlig: Operasjonsleder Tom Einar Gausdal sier det ikke skjer hver helg at noen velger å kaste klær på politiet. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

Russen oppførte seg

– Det var også russeslipp hvor vi hadde folk på plass, men det gikk greit for seg og førte ikke til noen gjøremål for oss, opplyser Gausdal.

Ellers forløp natten i fylket med en rekke hendelser av kategorien utelivsbråk og støyklager, og på morgenkvisten ble også en bilfører i 30-årene stanset i Kristiansand mistenkt for ruskjøring.