– Det har vært en rolig og grei natt med få ordensforstyrrelser. Det har vært noe i Kristiansand og i Flekkefjord, men ingen hendelser i Grimstad. Vi har vært til stede, men det har ikke vært noe å følge opp. De som har vært ute har kommet seg fort hjem, sier vakthavende operasjonsleder Øyvind Hegland til Adressa lørdag morgen, og refererer til det sure vinterværet.

Innbrakt til arrest

Sent natt til lørdag ble en beruset mann i 20-årene innbrakt til arrest i Kristiansand. Mannen anmeldes for å nekte å etterkomme politiets pålegg om å forlate sentrum.

I Flekkefjord ble to personer bortvist fra sentrum.

Kjørte utfor veien

På morgenkvisten, like før klokken 7, kjørte en bil med to personer utfor veien på Hamresanden i Kristiansand. To personer ble sendt til legevakt for sjekk. Det er uvisst om det har vært andre kjøretøy involvert.

Mopedvelt

Fredag kveld rykket nødetatene ut til en mopedvelt i Tvedestrand. Fører ble kjørt til legevakt for sjekk.

– Politiet oppretter sak, ukjent hendelsesforløp, står det skrevet i politiloggen klokken 23.07.

Sendt til legevakt for sjekk

Agder-politiet opplyser også at det fant sted en trafikkulykke i Gislemyrkollen i Kristiansand fredag kveld, like før halv elleve. Et enslig kjøretøy hadde kjørt av veien.

– Uvisst hva som har skjedd, ser ut som bilen har truffet en kant og snurret i veibanen. Fører var alene i bilen, undersøkes av ambulansepersonell på stedet. Fører kjøres legevakt for sjekk, står det.

Personran i Kristiansand

Like før klokken 18 fredag ble det begått et personran ved Joker i Kronprinsens i Kristiansand. Der ble fornærmede truet av to mørkkledde personer, som skal ha vært i besittelse av en gjenstand.

Politiet ber om tips i saken, og at personer som oppholdt seg i området mellom klokken 17.35–17.45 om å ta kontakt på 02800.

– Gjerningspersonene var ca 165-170 cm, maskert, iført sorte boblejakker, de løp sannsynligvis i retning Otra, opplyser politiet.