Dette går fram av loggen til Agder politidistrikt på Twitter. Ifølge politiets operasjonssentral har det heller ikke vært noen hendelser i Grimstad fra onsdag kveld og natt til torsdag heller.

Onsdag kveld var politiet ute på E39 ved Tjomsland i Lyngdal. Der avholdt de en fartskontroll, og her fikk 15 bilførere et forenklet forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 105 km/t i 80-sona.

Ny kontroll

Men dette var ikke den eneste kontrollen politiet hadde på veien denne kvelden. De var også ute på E18 ved Hånes i Kristiansand og hadde en fartskontroll her også. Her fikk 20 bilførere med seg et forenklet forelegg, og her ble høyeste hastighet målt til 109 km/t i 80-sona.

Slagsmål

Litt senere på kvelden måtte politiet rykke ut til Kristiansand sentrum etter melding om et slagsmål her. Da de kom fram til stedet, fikk de først kontroll på fornærmede.

Deretter avhørte de en mistenkt på stedet og dimitterte vedkommende. Fornærmede ble så sendt til legevakta for en sjekk.

Så, ved 02.30-tida, ble en mann i 50-årene anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort på E39 i Bukksteinsdalen i Kristiansand.