Det er sommer, mange folk på Sørlandet, og det er mye som skjer. Dette gjenspeiles også i politiloggen lørdag morgen. Der er nemlig en mengde oppføringer med hendelser fra kystbyene natten gjennom.

I Grimstad like før klokken halv tre ble en beruset mann innbragt til politiet. Han ble anmeldt for forstyrrelse av ro og orden samt forulemping av politiet.

Politibåten ute igjen

Også natt til lørdag var politibåten i aksjon, og denne gangen var det fra Arendal og østover den opererte.

– Politibåten har vært ute i går kveld og natt til lørdag. 43 kontrollerte. En båtfører blir anmeldt for hastighet og tre er anmeldt for føring av båt i beruset tilstand, står det om toktet i Arendal, Tvedestrand og Risør.

Også i Lillesand ble en mann anmeldt for kjøring av båt i påvirket tilstand.

Ulykke i Lillesand

Like over midnatt kom det melding om en trafikkulykke i Lillesand, hvor en bil hadde kjørt i fjellveggen på Heldalsveien ved Tingsaker. Fremme på stedet kunne nødetatene konstatere at det ikke dreide seg om personskader denne gangen. Veien ble stengt mens bilen ble fjernet av bilberger.

Nærmere klokken ett fikk politiet melding om en trafikkhendelse i samme område. Da skal nemlig tre biler ha kjørt i motsatt kjøreretning i Tingsakerbakken. Politiet hadde imidlertid ikke kapasitet til å undersøke saken.

Utover dette viser loggen en rekke hendelser med slagsmål, hærverk og ordensforstyrrelser av ulike slag i sørlandsbyene natten gjennom.