Operasjonsleder John Repstad opplyser til Adressa lørdag morgen at det ikke har vært noen hendelser i Grimstad siden fredag kveld, episoden med slåssing i Juskestredet.

I andre deler av politidistriktet har politiet rykket ut til volds- og rusrelaterte saker natt til lørdag.

Stoppet en bil

På riksvei 9 ved Hægeland i Vennesla stoppet en politipatrulje har stoppet bil klokken 00.51 hvor fører fremsto ruset på annet enn alkohol.

«Erkjenner å ha brukt narkotika tidligere i dag. Det er gjort funn av mindre mengder narkotika i bilen. Til legevakt for blodprøve», står det i politiloggen.

Klokken 02.13 i Vestre Strandgate i Kristiansand: «En beruset person anmeldes for ikke å ha etterkommet ordre fra politiet om å forlate stedet. Personen innbringes og settes i arrest da han ikke er i stand til å ta vare på seg selv», melder politiet.

Skal ha bitt ansatt

Klokken 02.42 i Vestre Strandgate i Kristiansand: «En person er pågrepet og innsatt i arrest etter å ha slått og bitt ansatt på et utested. Fornærmede har fått skade og må til legevakt for undersøkelse. Politiet har avhørt fornærmede og vitner til hendelsen», står i det i politiloggen.

Klokken 03.06: «En beruset person hyler og skriker og er til sjenanse for andre. Er ufin overfor ansatte i politipatruljen og bortvises fra sentrum. Personen etterkommer ikke pålegget og anmeldes for ordensforstyrrelse og ikke etterkommet pålegg», melder politiet.

Vold på privat adresse

Klokken 04.55: «Det har vært en voldshendelse på privat adresse. En person er slått i ansiktet. Fornærmede er ved bevissthet og oppegående. Fornærmede undersøkes av ambulansepersonell. Gjerningsperson hadde forlatt stedet men ble påtruffet av patruljen ikke langt fra aktuell adresse. Personen transporteres til politiarresten. Det er ikke avklart om personen som innbringes skal pågripes eller ikke», ifølge politiet i Agder.

Klokken 06.46: «Det har vært en voldshendelse på privat adresse. En person er kjørt til sykehus for undersøkelse. Er ved bevissthet og tilsnakkende. Gjerningspersonen hadde forlatt stedet da politiet ankom. Politiet er kjent med personens identitet. Hendelsesforløpet er foreløpig noe uklart. Det gjenstår noe etterforskning og det opprettes sak», melder operasjonsleder i politiloggen.

Klokken 07.45 oppdateres politiloggen med enda en voldssak fra Kristiansand: «Kl 0430. Det har vært en voldshendelse på privat adresse. En person er slått i ansiktet av en bekjent. Fornærmede er kjørt legevakt for undersøkelse. Gjerningsperson hadde forlatt stedet da politiet ankom. Det er søkt etter gjerningspersonen uten funn. Politiet oppretter sak».