Tirsdag morgen får Adressa opplyst av politiets operasjonsleder John Repstad at det ikke er loggført noen hendelser i Grimstad i løpet av natten. Andre steder i fylket har det imidlertid skjedd ting.

To personer ble tidlig tirsdag morgen pågrepet etter å ha gjort forsøk på innbrudd i en enebolig i Skibberheia i Arendal.

– Det er brytespor på dør, men ikke noe som tyder på at de har kommet seg inn. Det er sikret video som knytter personene til handlingen, meldte politiet klokken 06.34 tirsdag.

Stjal mens eier var hjemme

Også i Kristiansand har tyver vært på besøk.

– Det har vært et tyveri fra bolig på Grim. Tyveriet har sannsynligvis skjedd mandag kveld i tidsrommet 2000 - 2400. Gjerningsperson har gått inn ulåst dør mens eier var hjemme. Det er borttatt bærbar datamaskin, el-sparkesykkel mm, meldte politiet klokken 03.22.

Brytemerker på dør

Et innbruddsforsøk ble også oppdaget et annet sted i fylkeshovedstaden, nærmere bestemt i Østre Strandgate.

– Det har vært forsøk på innbrudd i leilighet. Det er brytespor etter brekkjern på døren. En person i mørkt tøy har forlatt stedet. Politiet har vært på stedet og søkt etter gjerningsperson. Det er ikke borttatt noe. Det opprettes sak på forholdet, lød meldingen klokken 03.11.

Tyveri fra butikk

– En person er pågrepet etter å ha stjålet diverse gjenstander fra butikk på Sørlandssenteret. Noe av tyvegodset er kommet til rette, kunne politiet melde like over midnatt.