De fleste hendelsene er knyttet til uteliv i Arendal, Kristiansand og Farsund. Det er flere meldinger om berusede ungdommer på fest, klager på høy musikk og festbråk på hjemme- og privatfester i Arendal, Tvedestrand, Kristiansand og Mandal.

I Arendal ble en mann tatt for tyveri inne på en kiosk like før klokken 3, og løste seg uten problemer da politiet kom på stedet.

– Det har vært en typisk natt til søndag, med noe by- og sentrumsproblematikk og hendelser knyttet opp mot uteliv. Utover dette har det ikke vært noe spesielt. I Grimstad har det ikke vært noen hendelser i natt. Jeg vil beskrive det som en normal natt til søndag og som forventet, sier operasjonsleder Lars Hyberg.

På veiene

Politiet har også hatt kontroller på veiene lørdag kveld og i løpet av natt til søndag. Like før midnatt holdt UP fartskontroll på E18 mellom Lillesand og Grimstad. Det resulterte i ett forelegg for fart, der fører ble tatt i å kjøre 139 km/t i 100-sone.

På Vesterveibrua i Kristiansand ble 18 førere bøtelagt for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet målt til 83 km/t i 60-sone.

Politiet holdt promillekontroll på E18 ved Akeland og på E39 ved boligområdet Bellevue i Kristiansand uten reaksjoner.

Rundt klokken halv to natt til søndag fikk politiet melding om en mann som vinglet i veibanen i Oddernestunnelen. Politipatruljen fikk mannen inn i bilen og vekk fra E18.