Ifølge politiets logg startet kvelden i Farsund klokka 22:00 fredag kveld. Der fikk politiet melding om en bil som hadde kollidert inn i en låve.

– De som var i bilen har stukket fra stedet og blitt hentet av en annen bil. Vi sender patrulje til stedet for å undersøke, skrev politiet først på Twitter.

Deretter oppdaterte de med at de hadde kommet fram til stedet, og at det kun var mindre skader på både bil og låve.

– Skade i en dør på låven, denne er heller ikke i bruk. Vi gjør undersøkelser på stedet, skrev de videre.

I en ny oppdatering skrev politiet at det viste seg at bilen var stjålet i Farsund tidligere på dagen.

– Vi gjør undersøkelser av bilen og sørger for inntauing. Sak opprettet, avsluttet politiet denne saken.

To berusede kvinner

I Kristiansand måtte så politiet klokka 22:40 innbringe en person fra et utested i Kvadraturen.

– Vedkommende kranglet med en dørvakt på stedet, skriver politiet.

En halvtime senere måtte politiet rykke ut til Markensgate i Kristiansand igjen etter klage på to berusede kvinner der.

Klokka 23:40 stoppet politiet en bil på Brennåsen i Kristiansand. Det viste seg at føreren ikke hadde gyldig førerkort og også ble mistenkt for kjøring i påvirket tilstand.

– Nødvendige prøver blir sikret, sak opprettes, skriver politiet på Twitter.

Trafikkontroll

I løpet av fredagskvelden holdt UP en trafikkontroll på E18 ved Hånes i Kristiansand. Da UP var ferdige hadde 10 bilister fått bot for å ha kjørt for fort, og høyeste hastighet ble målt til 109 km/t i 80-sonen.

Ved midnatt rykket politiet i Arendal ut til Nedre Tyholmsvei etter melding om at en person skulle være slått ned her. Gjerningspersonen skulle også ha gått fra stedet.

Etter en stund fikk politiet kontroll på det som formentlig var gjerningspersonen. Fornærmede ble også undersøkt av helse.

Klokka 01:15 måtte politiet ta kontroll på en meget beruset kvinne på Tangvall i Søgne. Hun ble senere ivaretatt av familien.

I Lillesand kom det klokka 02:38 inn melding om et slagsmål ved et utested i sentrum. Politiet rykket ut, men senere viste det seg at ingen av partene ønsket å anmelde forholdet. Politiet opprettet likevel sak på ordensforstyrrelse.

Utsatt for vold

Klokka 03:00 kom det inn melding til politiet om at en person var utsatt for vold i nærheten av Domkirken i Kristiansand. Politiet reiste ut til stedet sammen med ambulansen. En person ble siden kjørt til legevakta for sjekk. Det viste seg å være uvisst hva som hadde skjedd, og politiet valgte å ikke opprette sak på dette forholdet.

Russebråk

I løpet av natten har det også vært noen klager på støy fra russen. Både politiet i Grimstad måtte rykke ut til McDonalds i Øygardsdalen ved 03:00-tiden, men da de kom fram dit hadde russen reist fra stedet. I Arendal kom det også inn klager om høy musikk fra russen på Longum i Arendal ved 04:00-tiden.

– Politiet har vært på stedet og dempet musikken. De fleste kjørte fra stedet da politiet ankom, skriver politiet på Twitter.