– Det har vært flere folk ute på byen i natt enn i går, men det er ingen store, alvorlige saker verken i Grimstad eller distriktet øvrig, sier vakthavende ved Agder politidistrikts operasjonssentral Linn Andresen.

Natten var for politiet på det travleste mellom midnatt og klokken 02.

– Det har vært litt beruselse, ikke noe utenom det vanlige, det er dusinvare i helgene vil jeg si, legger hun til.

Den eneste hendelsen loggført fra Grimstad er en gjest ved et utested som skapte bråk.

– Klokken 02.19: Melding om beruset og kranglete gjest ved utested i sentrum. Politiet bortviste ham fra stedet men han nektet å etterkomme pålegget og blir kjørt arrest, står det skrevet i politiloggen.

Mer uteliv

Også i Kristiansand måtte politiet ta hånd om en kranglete person ute på livet.

– Klokken 02.14: En person ble bortvist fra sentrum ut natten i forbindelse med ordensforstyrrelse og slagsmål utenfor utested. Personen ble senere påtruffet av politiet i samme område. Han blir innbrakt for brudd på politiets pålegg, står det.

Det andre oppdraget loggført fra Kristiansand natt til søndag, gjelder et innbrudd i en bedrift.

– Klokken 01.07: Melding om pågående innbrudd i bedrift på Grim Torv. Politiet er på stedet og har kontroll på en person. Han er besluttet pågrepet og politiet oppretter sak på forholdet. Det er knust en rute på stedet. Bedriften er varslet, skriver politiet på Twitter.

Stanset båtfører

Nærmere halv tre natt til søndag ble en båtfører stanset av politiet ved Barbu i Arendal grunnet mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

– Fører blir fremstilt for legeundersøkelse og politiet oppretter sak på forholdet, står det i politiloggen.

Slagsmål og brann i bil

Politiloggen viser to hendelser i Vennesla.

– Klokken 02.40: Melding om slagsmål mellom flere personer i sentrum. Politi og ambulanse er på vei til stedet. Skadeomfang er ikke kjent. Oppdateres. Politiet er på stedet. Personene har dratt, står det.

En drøy time tidligere ble det meldt om brann i en bil ved Ilebekk.

– Nødetatene er på stedet. Det er ikke meldt om personskade. Bilen er overtent. Det er ikke fare for spredning til bebyggelse. Politiet har gjort undersøkelser på stedet og avhørt vitner. Bergingsbil er rekvirert, står det.

Operasjonsleder: Linn Andresen satt på vakt natt til søndag. Foto: Frank Johannessen/Agderposten