Det har vært en tidvis travel natt for politiet i Agder lørdag kveld og natt til søndag. Også i Grimstad måtte de ta seg av et oppdrag. Det skjedde klokka 01.37 da de var i kontakt med en mann i sentrum. Han ble bortvist fra stedet fordi han hadde vært involvert i et tilløp til slagsmål. Utover dette er det ikke meldt om noen andre hendelser fra Grimstad.

Ungdommer voldelige mot mann

Men i Kristiansand måtte politiet rykke ut like over klokka 23.00 lørdag kveld da de fikk melding om at en mann skulle ha blitt utsatt for vold av ungdom på en buss. Politiet fikk kontroll på mistenkte, som var mindreårig, og fikk kjørt vedkommende hjem til foreldrene. Fornærmede selv hadde bare fått mindre skader/merker.

Litt senere skriver politiet også at den samme ungdommen som ble mistenkt for volden mot mannen på bussen, også var mistenkt for skadeverk på forbipasserende kjøretøy på stedet.

– Skal ha knust rute ved slag. Det opprettes sak på begge forholdene, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Fremsatte verbale trusler

På det samme tidspunktet måtte også politiet i Arendal rykke ut etter at de fikk inn melding om en beruset mann som skulle ha satt fram verbale trusler mot en nærstående på en privat adresse. Vedkommende fremsatte også trusler mot politiet. Mannen ble deretter besluttet pågrepet og satt i arrest. Politiet oppretter også sak på forholdet.

To slagsmål

Like over klokka 23.00 måtte politiet også rykke ut til en privat adresse i Vanse i Farsund. Dette etter at de hadde fått melding om et slagsmål. Tre personer var involverte i dette, men en av dem hadde allerede forlatt stedet. En av de andre måtte bli med ambulansen for å få en sjekk på legevakten. De ulike partene ville vurdere anmeldelse av forholdet i etterkant.

Kun kort tid etter dette første slagsmålet i Farsund for kvelden, kom politiet over ett til. Det var mellom to personer i sentrum. Her ble ingen skadet i forbindelse med oppgjøret, men begge to ble bortvist fra sentrum.

Også i Kristiansand ble en mann bortvist fra sentrum. Vedkommende var uønsket på utested i sentrum fordi vedkommende skulle ha vært både pågående og kverulerende.

Tilløp til slagsmål

Klokka 01.15 kom politiet i Kristiansand over en situasjon med tilløp til slagsmål mellom ungdom i sentrum. De involverte forsvant likevel fra stedet da politiet kom. Politiet kom senere i kontakt med en av de involverte som innrømte å ha deltatt i dette. Vedkommende ble derfor bortvist fra sentrum.

Politiet hadde også en trafikkontroll natt til søndag. Dette skjedde på fylkesvei 43 ved Jentefjellan i Farsund. Fokuset i denne kontrollen var på rus, og her ble 25 kjøretøy kontrollert. Resultatet ble at det ikke ble gitt noen reaksjoner for lovbrudd under kontrollen.

Klokka 01.52 måtte politiet i Kristiansand rykke ut etter en melding om et pågående innbrudd i en matvogn på Tinnheia. Politiet kom til stedet etter kort tid og pågrep to menn i vognen. Begge ble så kjørt til arresten.

Alvorlig trafikkulykke

Midt på natt til søndag, klokka 03.28, måtte nødetatene rykke ut til Konsmo i Lyngdal etter melding om en trafikkulykke. Det skulle være en ATV som hadde kjørt ut av veien og kollidert.

– En person skal være skadet, men det er uavklart skadeomfang. Vedkommende puster, men er ikke ved bevissthet. Luftambulanse også på vei, skriver politiet på Twitter i natt.

Litt senere oppdaterer politiet meldingen med at den skadde er fløyet til sykehus med luftambulansen.

– Dette fremstår som en alvorlig ulykke. Skadeomfanget er foreløpig uavklart, skriver politiet videre.

Enda en trafikkulykke

Kun kort tid etter dette, nærmere bestemt klokka 03.49, får politiet melding om enda en trafikkulykke. Denne var på Marnarveien i Lindesnes. Der var det en bil som skulle ha kjørt i autovernet.

– Skal ha vært en person i bilen, og denne skal ha forlatt stedet, skriver politiet først, før de oppdaterer med at føreren er funnet. Vedkommende erkjente å ha kjørt bilen.

– Vedkommende fremstår uskadd, men det er mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Føreren fremstilles derfor for blodprøvetaking. Førerkortet er besluttet beslaglagt, og det opprettes sak, skriver politiet på Twitter.