– Melding om trafikkulykke på E18. Vestgående. En bil har kjørt i autovernet. Ikke meldt om alvorlig personskade. Nødetater på vei, meldte politiet like før klokken 7.30.

De fikk melding om ulykken i Lillesand klokken 7.20. Fem minutter etter kom det melding om enda en ulykke på E18 i Lillesand, og begge ulykkene skjedde øst for Kaldvell.

I den siste ulykken endte en bil på taket, og totalt fire biler var involvert. Det skal være svært glatt på strekningen.

Stengt: E18 ble stengt mellom Grimstad og Lillesand tirsdag morgen. Foto: Martin Haugen

Stengte veien

Klokken 7.45 bekreftet Vegtrafikksentralen overfor Agderposten at E18 er stengt i østgående retning.

Klokken 08.05 bekrefter trafikkoperatør Anniken Island til avisen at E18 i begge kjøreretninger er stengt.

– E18 mellom Lillesand og Grimstad er stengt i begge retninger grunnet svært glatt veibane. Omkjøring via gamle E18. Følg trafikkmeldinger fra veitrafikksentralen (http://175.no) for oppdatering, melder Agder politidistrikts operasjonssentral noe senere i presseloggen.

Senere ble veien åpnet igjen.

Uhell. Flere kjøretøy har fått problemer på E18 mellom Grimstad og Lillesand. Foto: Martin Haugen

Rådyr påkjørt

Det har den siste tiden blitt påkjørt mange rådyr på veiene rundt om i landsdelen, og en kikk på politiets logg tirsdag morgen viser at det nå har skjedd igjen.

I Birkenes kommune ble det både like før klokken 4 og like før klokken 6 meldt om at rådyr var påkjørt, henholdsvis like nord for Birkeland og på rv42 ved avkjøring til Lilletveit.

Ulykker

I Kristiansand ble det på morgenkvisten meldt om mindre alvorlige trafikkulykker ved henholdsvis avkjøring fra E18 på Oddemarka og ved Gillsvann.

I Kristiansand ble det også meldt at to personer hadde vært inne på en byggeplass i Kvadraturen, men det er uvisst om noe er stjålet.

Fra politiet får Adressa opplyst at det har vært en stille natt uten de store hendelsene i Grimstad.