Samboerparet delte nyheten på Stiansens Instagram-konto onsdag.

– VI HAR KJØPT HUUUUUUUUUUS!!!!!, skriver hun.

Stiansen er kjent fra TV-programmer som Idol, Skal vi danse og Stjernekamp.

– Jeg har sagt til mamma: «Er det sånn her det føles?». Jeg har aldri gjort noe sånn her før. Det er en veldig rar, gøy, spennende og god følelse egentlig, sier Stiansen til Se og Hør som først omtalte saken.

Glade og fornøyde: Onsdag delte Jorun Stiansen nyheten om huskjøpet. Foto: Skjermdump fra Stiansens Instagram

Sentralt

Huset ligger i byen og med kort avstand til sjøen.

– Det er et område jeg elsker, det er så gøy. Jeg er så glad og fornøyd. Vi elsker jo å ta på oss tøflene og tusle ned i sentrum. Vi har alltid drømt å bygge eget hus i Grimstad, men det finnes ikke tomt, så da gikk vi for gjenbruk og har kjøpt et dritkoselig, lite sørlandshus fra 1800-tallet med sjøutsikt, sier hun i intervjuet.

Paret flytter inn i november, ifølge Se og Hør.

Ønsket et større hjem

For rundt tre år siden pusset samboerparet opp en gammel 90-talls leilighet midt i sentrum og i 2022 sa hun til Se og Hør at de var på utkikk etter noe større.

– Vi har alltid bodd veldig trangt. Først bodde vi ti år i en liten leilighet på 56 kvadrat. Nå bor vi i en litt større leilighet på 97 kvadrat. Det har vært godt å få litt mer skapplass, fortalte hun til Se og Hør i fjor, og la til at de var på utkikk etter et hus midt i Grimstad sentrum.

Hun blir snart å se på TV-skjermen igjen i forbindelse med den nye serien Dusørjegerne, som hadde premiere på TV2 Play i juni.