Forstyrrelse av den offentlige ro og orden, samt trafikale lovbrudd, er noe av det som politioverbetjent Miriam Stausland kan melde om fra nattens hendelser. Det er ikke mange oppdrag i Grimstad, men to har funnet veien til presseklienten som operasjonssentralen har.

– I 3-tiden kom det inn melding om at en mann plaget to andre menn, da alle tre var på vei hjem fra byen. Dette skal ha skjedd i Tønnevoldsgate, sier operasjonsleder Stausland til Adressa klokken 6.52 søndag morgen.

– Mannen som skal ha vært plagsom, er i 20-årene. Han ble tatt med inn til arresten i Arendal, på grunn av ordensforstyrrelser, kan politioverbetjenten videre lese av politiets oppdragslogg.

Operasjonsleder: Politioverbetjent Miriam Stausland ved Agder politidistrikts operasjonssentral. Foto: Arkiv/Frank Johannessen(Agderposten)

– Ellers hadde UP en patrulje ved Omre, som snittmålte farten til bilistene. De startet rett før klokken 4 i natt, og holdt på i rundt en halv time. Resultatet ble seks fartsovertredelser, der høyeste målte fart i 100-sonen var 135 km/t, forteller Stausland videre.

– Ut over dette har det vært en relativt rolig natt, i alle fall i Grimstad, oppsummerer Miriam Stausland, operasjonsleder ved Agder politidistrikts operasjonssentral.