Søndag morgen kan politiets operasjonsleder Tom Einar Gausdal fortelle at det har vært nok en rolig natt for politiet i Grimstad.

Eneste registrerte melding siden lørdag kveld er at det ved halv to-tiden ble meldt om at at lå en påkjørt katt i forbikjøringsfeltet på E18 ved Støle retning Arendal.

Andre steder i fylket skjedde det mer. Klokken 5 fikk politiet melding om at en elg hadde havnet ute på E18 ved Kjerlingland i Lillesand. Med hjelp fra viltnemnda ble den loset trygt på rett side av viltgjerdene igjen.

Avsluttet russetreff

Med få dager igjen til 17. mai er det også høytid for russen, og natt til søndag var det nok en gang stor aktivitet.

– Sørlandssenteret, kl 04.20. Politiet avslutter russetreff på stedet. Bakgrunnen for dette var flere slagsmål, skadeverk på busser og ordensforstyrrelser. Russen ryddet opp etter seg før de forlot stedet, leser vi i politiets logg.

Slåssing i Arendal

Ved flere anledninger måtte politiet i Arendal gripe inn etter melding om slåssing.

– Pollen, kl 04.10. Melding om slagsmål med flere involverte. Vi sender flere patruljer til stedet. Det viser seg å være to involverte. En person besluttet pågrepet for kroppskrenkelse. En person kjørt Arendal legevakt for sjekk. Vi oppretter sak.

– Pollen, kl 02.35. Vi rykker ut etter melding om slåssing på et utested. En person pågripes og kjøres arrest. To personer kjøres legevakt for sjekk, fremstår ikke alvorlig. Sak opprettes.

– Pollen, kl 00.35. To menn bortvist fra Arendal sentrum frem til 08.00. Begge var involvert i knuffing/slåssing. Ingen skader.