Dette går i hvert fall fram av Agder politidistrikts politilogg på X. Der skriver de at klokka 23.44 hadde de tatt kontroll på en person ved et utested i Grimstad sentrum. Dette er en melding om en aggressiv mann som oppførte seg truende ovenfor andre gjester.

I en ny oppdatering skriver politiet at mannen ble tatt med inn til arresten i Arendal.

– Anmeldes for forulemping av offentlig tjenesteperson, skriver de også.

For øvrig hadde politiet nok å henge fingrene i ellers rundt omkring i politidistriktet denne kvelden og natta.

I Lindesnes hadde UP en fartskontroll på fylkesvei 439 i 70-sonen. Her fikk tre bilførere forenklede forelegg for for høy fart. Høyeste hastighet ble målt til 87 km/t.

I Kristiansand stoppet UP klokka 22.00 en bil på Bjørndalssletta der fører var mistenkt for ruskjøring. Blodprøve ble sikret og sak opprettet. Fører ble også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

I Vågsbygd i Kristiansand ble enda en bilfører stanset klokka 23.33 mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Fører ble fremstilt for legeundersøkelse og politiet opprettet sak på forholdet også.

I Lillesand fikk politiet rett før midnatt kontroll på en person ved et utested i sentrum etter at vektere ba om bistand i forbindelse med en vanskelig gjest.

Etter rundt et kvarter ble personen bortvist fra stedet.

En annen person ble bortvist fra sentrum av Kristiansand for resten av natta etter dårlig oppførsel ovenfor vektere ved et utsted over lengre tid.

Ved totiden ble ei kvinne innbrakt til arresten i Kristiansand. Hun ble så anmeldt for kroppskrenkelse og brudd på politiets pålegg.

På Tukarten ved Vestre Nedenes måtte både brannvesenet, politiet og ambulanse rykke ut klokka 04.00 lørdag morgen etter melding om røykutvikling fra en enebolig der.

Da nødetatene etter kort tid kom fram til boligen, viste det seg at det ikke var noen personer inne i huset. Det viste seg også at det hadde vært et branntilløp ved pipen. Brannvesenet fikk kontroll på dette og startet utlufting.

Etter rundt en time kunne politiet avslutte på stedet. Brannvesenet tok seg så av den videre oppfølgingen her.

Så. på morgenkvisten, fikk politiet i Kristiansand melding om en beruset person på toglinjen nord for Kristiansand togstasjon. Politiet kom i kontakt med personen ved Krossen. Han forklarte da at han hadde havnet på toglinjen ved en feiltakelse. Mannen ble så sendt hjem i en taxi.