– Grimstad har vært en fredens plett der vi ikke har hatt noen oppdrag. . Og på resten av Sørlandet har det vært roligere enn vi hadde trodd på forhånd.

Slik oppsummerer operasjonsleder Linn Andresen ved Agder politidistrikt fredag kveld og natt til lørdag for politiet. Det betyr at det var få oppdrag de måtte involvere seg i og rykke ut på.

Trafikkontroll

Det første oppdraget de hadde var i Mandal fredag kveld. Da var det UP som hadde kontroll på E39 på Mones. De stod da i 60-sona. Resultatet her ble at 10 bilførere fikk forenklede forelegg, mens en 11. ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt. Dette etter å ha blitt målt til å ha kjørt i 87 km/t.

Litt senere på natta måtte politiet i Kristiansand rykke ut og bortvise en person fra sentrum for resten av natta på grunn av ordensforstyrrelse i tilknytning til et utested.

Håndgemeng

Litt senere på natta måtte de også rykke ut i Arendal. Da hadde de fått inn en melding om om ordensforstyrrelse og håndgemeng ved et utested i sentrum. Det viste seg å ikke være snakk om alvorlig personskade, men en person ble innbrakt i arresten for ordensforstyrrelse og en annen ble bortvist fra sentrum for resten av natta. Patruljen opprettet også sak på forholdet, skriver politiet på Twitter.

Og til slutt, på morgenkvisten tidlig lørdag morgen, fant politiet en bil hensatt i kjørebanen på Vågsbygdveien like ved inngangen til Vågsbygdporten i Kristiansand.

– Det var kun mindre skader på bilen, og føreren var ikke på stedet. Politiet venter på bilberging, skriver politiet på Twitter.