Dette kommer fram av loggen til Agder politidistrikt på Twitter. Operasjonsleder kan også melde at de ikke hadde noen hendelser fra Grimstad i løpet av natta.

Det hele startet på E39 i Flekkefjord onsdag kveld. Der hadde politiet en trafikkontroll, og resultatet ble at det ble gitt sju forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 110 km/t i 80-sona. Men én bilfører var mye hardere på gasspedalen.

– En bilfører er anmeldt etter å ha kjørt i 128 km/t i 80-sona. Det er besluttet beslag av førerkort og bilfører anmeldes, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Angrep politiet

I Kristiansand gikk det litt ampert for seg da politiet skulle få en mann i arresten. Vedkommende var ruset, og da han ble innbrakt til arresten, fremsatte han trusler og angrep polititjenestepersoner.

– Forholdet anmeldes og vedkommende er besluttet pågrepet, skriver politiet.

I Lindesnes kom politiet i natt over en personbil som var stjålet. De fant bilen på en privat adresse på Osestad. Etter hvert kom de i kontakt med en mann på stedet som ble mistenkt for forholdet. Han ble derfor besluttet pågrepet og kjørt til arresten.

Kjørte ut på jordet

Og ved totiden natt til torsdag måtte både politi og ambulanse rykke ut til Mosby i Kristiansand. De hadde nemlig fått melding om en enslig bil som hadde kjørt ut på et jorde. Deretter ble en mann sett løpende fra stedet.

Politiet fikk etter hvert kontroll på en person nord for ulykkesstedet.

– Mistanke ruskjøring og kjøring uten gyldig førerkort. Blodprøve sikres, skriver politiet på Twitter.