Klokken 6.45 kunne operasjonsleder Repstad, som håndterte telefonen mens hans operasjonslederkollega Audun Eide var opptatt, melde om en rolig natt på Agder.

– Det har vært et par oppdrag i Vennesla-kanten, men ingenting fra Grimstad eller østre Agder. Så det har vært stille og rolig jevnt over i natt i deres område, forteller operasjonsleder John Repstad.

Politioverbetjent: Operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikts operasjonssentral. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

Ti minutter senere får Adressa et tips om at det har vært en kollisjon mellom en personbil og et rådyr, 500 meter etter Biekrysset retning Kristiansand. Kort tid etter, har operasjonslederen litt mer informasjon om saken.

– Det kom inn melding til oss klokken 6.58 om at det har vært sammenstøt mellom en bil og et rådyr på strekningen du nevner. Bilen har materielle skader, men det er ingen personskader. Rådyret er dødt, så Vegtrafikksentralen er varslet. Det er veientreprenør som tar seg av kadaveret, sier Repstad rett over klokken 7.

Dødt: Et rådyr måtte bøte med livet etter å ha blitt påkjørt av en bil på E18 ved Frivolldalen. Foto: Baard Larsen