– Vi styrker nå vårt landsomfattende utleveringstilbud og det blir godt synlig på Sørlandet. I tillegg til våre betjente utleveringssteder kan kundene nå hente pakker hele døgnet i våre selvbetjente pakkebokser som snart er på 104 steder i Agder. Vi beveger oss snart inn i høysesong for pakkeforsendelser med Black Friday og jul, derfor er det veldig gledelig at vi kan tilby enda flere hentesteder lokalt i tiden framover, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Posten i en pressemelding.

Grimstad har flere pakkebokser fra før, og her kommer de nye:

  • Joker, Storgaten 38 (Uke 40)

  • Rema 1000, Lillesandveien 47 (Uke 42)

  • Rema 1000, Arendalsveien 87 (Uke 40)

  • UiA Campus, Jon Lilletunsvei 9 (Uke 42)

Flest pakkebokser, hvor det er mulig å hente pakker døgnet rundt, settes nå ut i Kristiansand, Grimstad, Arendal og Mandal. Seks av stedene som nå får pakkebokser har ikke tidligere hatt dette tilbudet. Dette gjelder His, Færvik, Øvrebø, Flekkerøy, Hornnes og Mosby.

Kan bli flere

Selv om det nå vil komme mange nye selvbetjente utleveringssteder på Sørlandet, er Posten fortsatt interessert i flere.

– Utover de 26 nye stedene som nå får pakkebokser er vi alltid på utkikk etter nye steder. Er det noen som driver en butikk, leder et borettslag eller har en plass der de kunne tenke seg å sette opp en pakkeboks, så må de gjerne ta kontakt med oss i Posten, oppfordrer pressesjefen.