Bakgrunnen for episoden var at mannen skal ha opptrådt kranglete og var beruset på en privat adresse, noe som gjorde at politiet ble tilkalt.

– Da politiet kom til stedet, ville mannen stikke til skogs. På grunn av beruselsesgraden ønsket vi ikke det. Det reagerte han på ved å fremsette trusler mot politiet, opplyser operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikts operasjonssentral.

Mannen ble satt i politiarresten.

Bortsett fra denne episoden har det vært en rolig natt for politiet i Grimstad, ifølge Repstad.

Operasjonsleder: John Repstad. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

Dieseltyveri

Politiet opplyser at to personer er siktet for dieseltyveri fra lastebil på Evje. Det er tatt beslag i ca. 45 liter diesel og en motorsag. Kjøretøyet som ble benyttet ble avskiltet pga manglende kontroll.

Trusler

Ved 6.30-tiden meldte politiet at de har pågrepet en person som har framsatt trusler mot annen person på privat adresse. Det ble også funnet mindre mengder narkotika på stedet under ransakingen. Personen er besluttet pågrepet men foreløpig overtatt av helse.

Firehjuling stakk

I Søgne vest for Kristiansand kom politiet over en firehjuling som trakk en opplagshenger med en Summerfun 365.

«4-hjuling stakk fra stedet. Politiet har kontroll på henger og båt. Det ble også funnet en opplagshenger på sykkelstien ved Aksteveien. Savner du dette? Ta kontakt med politiet», opplyser politiet.