Det eneste som skjedde i Grimstad natt til søndag ifølge politiets logg på Twitter, var at en mann ble bortvist fra sentrum på grunn av beruselse og dårlig oppførsel. Dette skjedde klokka 01:45, og utover dette var det ifølge politiet ikke noe som skjedde i Grimstad.

Feststøy

Men det gjorde det i resten av politidistriktet. For eksempel i Arendal. Der måtte politiet rykke ut til en privat adresse på Hisøy ved 22:30-tiden lørdag kveld etter melding om feststøy.

– Det viste seg å være et privat selskap med yngre deltakere hvor det hadde kommet en del personer som ikke var invitert. Vi hjalt til med å avslutte festen, skriver politiet på Twitter.

I Risør måtte de rykke ut til Risørhallen klokka 22:48. Dette er melding om slagsmål mellom flere personer på stedet. Politiet sendte derfor en patrulje, og da de kom til stedet var de i kontakt med en fornærmet part. Ifølge politiet fremsto vedkommende uskadd, men de tok likevel en prat med vedkommende for å finne ut hva som hadde skjedd.

Kjørte for fort

I Lillesand ble nok en bilfører tatt for å ha kjørt altfor fort på E18. Tidligere på kvelden ble en bilfører stoppet etter å ha blitt målt til 151 km/t i 100-sonen på E18. Men litt senere på kvelden ble altså enda en bilfører stoppet etter å ha vært for hard på gasspedalen. Denne gangen ble vedkommende målt til å ha kjørt i 142 km/t. Dette skjedde ved Gaupemyr, og nok en gang ble det førerkortbeslag.

UP var også på farten ett annet sted lørdag kveld. De hadde nemlig stilt seg opp på E18 ved Varoddbrua i Kristiansand for å ha en fartskontroll over den. Resultatet ble at 11 bilførere ble bøtelagt for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet ble målt til 105 km/t i 80-sonen. Én bilist fikk også bot for manglende lys på bilen.

I Lillesand måtte politiet reise ut til Gaupemyr rundet midnatt etter klager på støy fra russen, men da de kom fram til stedet, var det ingen biler å se for politiet der.

Biljakt

I Lyngdal måtte politiet ta opp en biljakt på en bil som ikke ville stoppe. Selve forfølgelsen skjedde rundt 01:00-tiden på en riksvei nord for E18. Bilen ble etter hvert stoppet på en annen riksvei etter at politiet hadde brukt spikermatte. Det ble ingen skader på noen personer. Fører er for øvrig mistenkt for kjøring i påvirket tilstand.

I Arendal ble for øvrig en kvinne anmeldt for vold mot en dørvakt på et festlokale i nærheten av Brekka. Dette skjedde klokka 00:55.

Klokka 02:10 bortviste politiet i Arendal en mann fra sentrum på grunn av beruselse og ufin oppførsel mot vektere.

Promillekontroll

Etter fartskontrollen ved Varoddbrua, flyttet UP seg videre i Kristiansand senere på natten. De avviklet nemlig promillekontroll på E18 ved Bellevue. Her ble 134 biler kontrollert, og ingen ble tatt for noen overtredelser.

I Kristiansand ble to personer bortvist fra sentrum like over klokka 02:00 på grunn av ufin oppførsel mot vektere ved et utested i Vestre Strandgate.