Dramatisk: Natt til torsdag ble en dramatisk natt for rådyrene i Agder. Da ble hele fire av dem påkjørt på veiene i Agder. Foto: Arkivfoto

Hele fire rådyr påkjørt i Agder i løpet av én natt

Politiet i Agder har hatt diverse ting å stelle med natt til torsdag, blant annet fire rådyr som ble påkjørt i løpet av natta.

Det er tydeligvis en skummel tid for rådyrene rundt omkring i Agder nå om dagen. I løpet av onsdag kveld og natt til torsdag fikk Agder politidistrikt inn intet mindre enn fire meldinger på slike dyr som var blitt påkjørt.

Den første meldingen kom fra Evje klokka 23.48 onsdag kveld. Da var det et rådyr som hadde blitt påkjørt på riksvei 9 ved Evjetun.

– Viltnemnda er varslet, skriver politiet på Twitter.

To minutter senere

Så, bare to minutter senere, kom det inn en ny melding om enda et rådyr som var blitt påkjørt. Denne gangen var det ved Fasselandsvannet i Lindesnes. Også her ble viltnemnda varslet.

Klokka 04.02 fikk et nytt rådyr et tøft møte med trafikken da enda et rådyr ble påkjørt på Stallemovegen i Vennesla. Nok en gang måtte politiet ta kontakt med viltnemnda.

Den foreløpig siste meldingen denne natta kom klokka 05.40 fra Lyngdal. Da ble et rådyr påkjørt på fylkesvei 43, og viltnemnda ble varslet her også, skriver politiet i Agder på Twitter.

Feststøy

Men det er også andre typer oppdrag politiet måtte løse i løpet av natta. Klokka 23.41 fikk de melding om et branntilløp i en blokk i Gislemyrveien i Kristiansand.

– Branntilløpet er under kontroll. Nødetater på stedet, skrev politiet først. Deretter oppdaterte de saken og skrev at politiet oppretter sak på dette forholdet.

Også denne kvelden og natta har det vært en del klager på høy musikk og støy fra Bystranda i Kristiansand. Dette har det også vært flere ganger tidligere denne sommeren.

– Politiet har vært på stedet og pålagt dem som spiller om å avslutte for natta slik at det blir nattero, skriver Agder politidistrikt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Dette var imidlertid ikke det eneste stedet det var støy i Kristiansand denne natta. Like over midnatt fikk nemlig politiet melding om høy musikk fra en leilighet i sentrum som forstyrrer natteroen.

– Politiet har hatt kontakt med eier som vil dempe musikken, skriver politiet på Twitter.

Brudd på smittevernbestemmelsene

Det var ikke bare støy som var problemet i Kristiansand denne natta. Ved totida ble 10 personer anmeldt for brudd på smittevernbestemmelsene som gjelder for Kristiansand kommune. De deltok på en fest i en leilighet i sentrum.

– Politiet var på stedet etter melding om støy som forstyrret natteroen, skriver de på Twitter.

Halv to var politiet på Tangvall i Søgne etter melding om to menn som snoket rundt et stillas.

– En mann blir anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted. Mulig at det også er påført noe skadeverk på et stillas. Her må det avklares med eier av stillaset om noe er ødelagt, skriver politiet.