Hektisk: Politiet har hatt en travel natt, og har fått meldinger om mye bråk rundt omkring Foto: Arkivfoto

Hektisk natt for politiet

Politiet har hatt en svært hektisk natt, melder de på Twitter.

– Hektisk kveld og natt for politiet. Mye klager på musikk og festbråk. Mange steder med ansamlinger av folk både på offentlige steder og privat. Fører ofte med seg litt amper stemning blant enkelte. Tydelig at mange ville utnytte finværet, skriver de.

I Grimstad meldes det om en hendelse. Klokken 20.40 skrev politiet at de hadde fått melding om røykutvikling i en fritidsbåt. Brann rykket ut.

Det har ellers vært krangling og slosskamper flere steder i Agder, blant annet i Arendal, Lyngdal, og Kristiansand.

En person fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt av veien på Tromøya. Bilfører blåste til over lovlig verdi, og ble tatt med for å ta blodprøve. En annen sjåfør opplevde det samme etter å ha blitt stanset i Barbu.

Det har ellers vært en brann på i et mottaksanelgg på Mjåvann, steinras på Gausdal, trafikkulykke på Varoddbrua og en båt kjørte inn i brygga på Nidelv brygge.

– Melding om fritidsbåt som har kjørt i bryggen på stedet. En person skal ha falt i vannet. Er tatt på land. Politi og ambulanse på stedet. Ingen personskade. Ingen mistanke om rus. Ser ut til å være rent uhell på grunn av kraftig strøm på stedet, melder politiet.