annonse

– Gøyest å jobbe på sommeren når det koker

Travelt
Travelt: Sommeren er alltid travel, noe Bård Lund Jonassen og resten av gjengen på Joker Homborsund trives med. Her ekspederer han Kari Anne Eikenes og Tony Olsen som har hytte i Homborsund.
Nytt bygg
Nytt bygg: Butikk-driverne håper at de snart får bygget en ny butikk. I vinter fikset de litt på fasaden, men et nytt bygg trengs innen få år, sier de.
Service
Service: Selv på travle dager hjelper betjeningen med å putte varene i posen for kundene sine.
Øl
Øl: Butikken i Homborsund har egen øl-bu, hvor man finner svært mange øltyper. – Vi har vel rundt 120 forskjellige typer nå, sier Bård Lund Jonassen.
Isdisk
Isdisk: Det er mange som kommer langveisfra for å kjøpe is i iskiosken, som blant andre Benjamin Møretrø har ansvaret for. (Foto: )
Norges største?
Norges største?: Noen sier at dette er Norges største is. Dette er altså to kuler oreo-is i kjeks ... Campingturisten Helene Usland gleder seg til å smake. (Foto: )

+ Joker Homborsund får inn halve årets omsetning i løpet av to sommermåneder. Salget av det som kanskje er Norges største is kan være en av grunnene.

  • Anna Torp Kvasjord
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på gat.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse