Holviga: På Holviga barneskole er tre klassetrinn satt i karantene. Foto: Martin Haugen

Flere skoleklasser i karantene

Lørdag skal tre trinn fra Holviga barneskole testes for koronasmitte.

Kommunen har fredag sendt ut følgende melding til foresatte med barn på Holviga barneskole, og meldingen er også publisert på kommunens nettside:

«I formiddag har en elev i 2. trinn på Holvika skole testet positivt på covid-19 med hurtigtest. Siden 2., 3. og 4. trinn er sammen i SFO-tiden vil derfor Grimstad kommune teste alle elever på de tre trinnene i morgen formiddag, lørdag 11. september. Frem til testresultatet foreligger i morgen er elevene i pålagt karantene. Det vil si at de ikke skal ha kontakt med andre enn husstand. Alle får beskjed om oppmøtetid for test i løpet av fredag.»

Les også
Nå har kriseledelsen tatt stilling til lokale justeringer

Åpner for vaksinasjon av 12-15-åringer

Fredag har kommunen også sendt ut melding om at man nå åpner for koronavaksinasjon av barn og unge i alderen 12-15 år.

I forbindelse med vaksinetilbudet får elevene med hjem et samtykkeskjema slik at foreldrene kan samtykke til en eventuell vaksinasjon.

Oppdatering: I den opprinnelige versjonen av denne artikkelen stod det hvilke skoler tilbudet gjaldt. Adressa får opplyst fra kommunen at ikke alle skolene var med her fordi det gjøres på litt ulikt vis på ulike skoler. Det riktige er at elever ved alle kommunens barneskoler får tilbud om vaksine.