Ikke flere per nå: Dagen etter at det ble oppdaget et nytt smittetilfelle på Fjære skole, har det ikke blitt oppdaget flere tilfeller i Grimstad enn så lenge. Foto: Arkivfoto

Fire nye koronasmittede på Sørlandet

Sørlandet har fått fire nye tilfeller av koronasmittede på Sørlandet siste døgn. Dette viser tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS), ifølge Fædrelandsvennen.

De nye tilfellene er geografisk spredt ved at to av de smittede kommer fra Vennesla, mens én kommer fra Arendal og én fra Lindesnes. Det viser seg også at de smittede er to jenter mellom 10 og 19 år og to menn i 30-årene, ifølge tallene.

Ikke nye tilfeller i Grimstad

Oversikten viser altså at så langt har det ikke blitt meldt om noen flere personer i Grimstad, dagen etter at en ansatt ved Fjære barneskole fikk en positiv koronatest, og hele 5.-trinn og åtte ansatte ved skolen ble satt i karantene.

Les også
Elever og ansatte sendt hjem etter at ansatt testet positivt
Les også
Har laget plan for testing av skoletrinn

1.359 tilfeller siden mars

Dette betyr at så langt i januar er 151 personer smittet av korona på Agder. Det betyr også at det ikke har vært flere tilfeller av dette viruset siden november (424) og mars (207) i fjor, ifølge avisen.

Totalt er det nå registrert 1.359 smittetilfeller i Agder siden utbruddet i mars. Norge som sådan har fått 667 nye smittetilfeller det siste døgnet, noe som er 45 færre enn dagen før og 120 færre enn samme dag i forrige uke.